Κυριακάτικος  Αθηναϊκός Περίπατος 

2022-04-03

Σχεδιάζουμε  θεματικούς περιπάτους ανασύροντας  όμορφες και γλυκές στιγμές της Αθήνας , συνδέοντας το χθες με το σήμερα. Οι περίπατοι που προτείνουμε είναι  τεκμηριωμένοι και αναζητούν   τις ανθρώπινες και άγνωστες ιστορίες που κρύβονται πίσω από γνωστά και λιγότερο γνωστά μνημεία της πόλης , τους δρόμους, τις πλατείες, τις γειτονιές αλλά και τις μυστικές της γωνιές. Ιστορία, τέχνη, έρωτεσ πάθη και γεγονότα ,που γλιστρούν  από τη μνήμη , αποτελούν τη βάση μιας βιωματικής εμπειρίας .

 Σας καλούμε σε μία υπέροχη περιήγηση  στο ιστορικό  παρελθόν της Αθήνας , ανακαλύπτοντας  μνημεία σημαντικής πολιτιστικής κληρονομιάς.Συνδέουμε το χθες με το σήμερα σε μια ξεχωριστή εμπειρία στην πόλη.Ελάτε μόνοι σας ή με τους φίλους σας , να γίνουμε όλοι μια μεγάλη περιηγητική ομάδα σε μια υπέροχη διαδρομή και να  ενισχύσουμε το σύλλογό μας !

Σημείο Συνάντησης  Κεντρική  είσοδος Εθνικού Κήπου  ( Λεωφόρος Αμαλίας 1 )

Σημείο τερματισμού  Θησείο  

Διάρκεια περίπου 2,5 ώρες Ο Εθνικός κήπος μας αποκαλύπτει τα μυστικά του , τα αγάλματα μας λένε την ιστορία τους , βαδίζουμε στο μοναδικό δρόμο της Αθήνας που είναι στο βιβλίο Γκίνες , περνάμε από την οικία Κοκοβίκου ,περπατάμε στα σοκάκια ενός αιγεοπελαγίτικου νησιού και άλλα πολλά !